En spandfuld opturs life-hacks

Er jeg den eneste som kalder det for sminke?

Jeg bliver ofte spurgt om, hvad jeg bruger af sminke. Det er ikke meget, men jeg har noget på hver dag. Det giver lidt peps for mig, jeg kan godt lide at gøre lidt ud af mig selv og det er så lidt, at det kun tager 5 minutter. Jeg linker til det nedenfor, men har garanteret glemt noget. Tjek mit højdepunkt “beauty” på min insta, der er også links.

Som base bruger jeg concealer fra MAC. Jeg dupper lidt under øjnene, under næsen og på hagen hvis jeg har udbrud. Jeg lader det lige sidde et minut eller to, før jeg dupper. Den holder hele dagen og dækker godt, men uden at det bliver sådan maske agtigt. Jeg bruger nummer 25. Jeg bruger også MAC spray inden jeg knalder sminke i hovedet og så i løbet af dagen når jeg har brug for lidt friskhed.

Jeg dupper så denne på kinder, næse, panden og øjenlågene. Den giver et strejf af perlemor og gør huden sund at se på. Jeg er så glad for produktet og den er drøj i brug.

Jeg bruger også denne, som ekstra highlighter. Jeg er vild med highlighter. Måske også fordi at det noget af det eneste sminke, som jeg kan finde ud af. Det er ret nemt – man smører lidt og dupper og voila! Det er en stift og den er nem at bruge, god at have med på farten for et lille touch op i løbet af dagen og så er den også drøj i brug, hvilket jeg godt kan lide, så jeg kan have produkterne i længere tid og ikke skal købe hver måned.

Mascara er nok det spørgsmål, som jeg oftest får. Jeg bruger lidt forskellige og tester gerne af. Men én af favoritterne er denne, og jeg bruger altid primeren først. Først tænkte jeg at det var noget pjat og en måde, at tjene ekstra penge på. Hvilket det måske også er, men det virker sgu. Det holder længere, det drysser ikke og det gør vipperne længere og deler dem flot.

Irina’s palette, hvor jeg primært bruger farverne “MILF” og “Chill”. Førstnævnte på kindbenene og sidstnævnte på øjenlågene. Til hverdag bruger jeg dog kun “MILF” (høhø). Kristian synes navnene på farverne er for grineren og det synes jeg også – men Irina er sgu den eneste som kan slippe afsted med det og paletten er ikke udsolgt så ofte uden grund. Den er virkelig god og jeg er så glad for min!

På læberne har jeg altid denne fra Razspa. Den er så god og jeg tager den altid på inden jeg skal sove – og den bliver siddende til at jeg står op – på trods af amningerne og natteroderi!

Lige pt. bruger jeg ikke mere end dette – og de fleste dage slet ikke det hele. Sommetider når jeg kun at få noget på læberne. Hvad er dit yndlings produkt for tiden? Et du ikke kan undvære?

8 kommentarer

 • Melissa

  Jeg går også hjemme på barsel og er desuden sygeplejerske, så bruger generelt ikke meget makeup. Men har altid brugt en brynsætter (hedder det, det?) altså sådan en klar mascara man putter på brynene for at tæmme dem. Concealer under øjenene, på hagen og ved næsen, samt den samme highlighter stift som dig. 😊 derudover får jeg farvet bryn og vipper hver måned og får vippebuk hver 3 måned. Så behøver ikke mascara 😊 Et lille lifehack der 💁🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Primeren fra Nilens jord til ansigtet, giver en dejlig glød. Helt undværlig hos mig🙋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Lige nu – primer og mineral compact Foundation fra Sandstone – blush fra Miild og så mascara.. elsker også det naturlige look, så hvis jeg kan nøjes med blush og mascara, gør jeg det! Men nøjh det sandstone er guld på de hårde dage, og tager også kun 5 min 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, kom sådan til at grine af din overskrift. For nej, det er du ikke, og min lillesøster på 23, synes jeg lyder så gammeldags, når jeg siger det 😂 Er 29, men hun mener, jeg lyder som en på 80.
  Jeg er så heller ikke den store dullegrejsperson, og vi har vist aldrig lavet et eneste blogindlæg om skønhedsprodukter på bloggen – dog sværger jeg til Nilens jord Jumbo Mascara, samt lidt Max factor under øjnene og ved næsefløjen. Det og en transparant pudder og en enkel sort, flydende eyeliner, er så også alt jeg ejer i kategorien “badeværelsesskab” ☺️⭐️

  .. nårh ja, og en deo, en stak parfumer og en shampoo, of course😇.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Haha😂😂 Læste indlægget, men hæfter mig ved overskriften!! Jeg kalder det også sminke (er 31 år) og min veninde synes jeg lyder SÅ gammel, samtidig kalder jeg også sneakers for kondi- eller gummisko🙈😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er nysgerrig på, hvilket produkt du dupper på kinder, næse, pande og øjenlågene for synes ikke jeg kan se noget link.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja jeg er os nysgerrig, jeg vil os gerne vide hvad det er du bruger på kinder, næse, pande og øjenlåg 🤔 Jeg kan heller ikke se linket 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er meget nysgerrig på, hvad du bruger på kinder, næse, pande og øjenlåg. Det link jeg får frem er highlight fra Niels jord. Så hvad mon det andet er?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En spandfuld opturs life-hacks