Når det hele ser anderledes ud

Nemt, nemmere, nemlig

Annonce for nemlig.com 

Jeg får virkelig ikke skrevet mange indlæg for tiden. Intentionen og motivationen er der – men Alfred står øverste på listen. Og jeg har jo faktisk også barsel. Men jeg glæder mig til at Kristian går på barsel, så kan jeg få skrevet mere. For det holder jeg meget af – og jeg savner det.

Men nok om dét – jeg sidder her i sofaen og Alfred sover og derfor har jeg nu tid til at skrive dette indlæg, som jeg har glædet mig til at skrive. Jeg har som skrevet før, indgået et samarbejde med nemlig.com det næste år – det er jeg vældig glad for, og stolt over. Jeg har benyttet mig af Nemlig i mange år. Jeg husker tydeligt da jeg skulle lave mad til min bog, og bestilte igennem nemlig.com. Jeg lavede 29 retter på to dage. Det var noget af et arbejde, især fordi min ovn stod af undervejs. Jeg er igennem årerne blevet mere og mere afhængig af nemlig.com – særligt som gravid og nu hvor vi har Alfred og vi gerne vil bruge tiden med ham og hinanden, i stedet for at handle ind og slæbe. Det er bare mega smart, det er brugervenligt og jeg kan langt bedre overskue at sidde på min flade og bestille varer end at gå ned og stå i kø, slæbe og slide. Særligt lige nu hvor vi helst ikke vil gå i forretninger.

For et halvt års tid siden besluttede vi os for, at lave madplan. Det gør vi så hver søndag. Vi laver madplan og indkøbsliste mens vi spiser morgenmad og bestiller hos Nemlig med det samme. Oftest får vi varene samme dag, hvis du bestiller inden 12 kan du få leveret samme dag. Så gør jeg køleskabet rent (for det meste) og så er vi klar til ugen. På det sidste har vi gjort os i måltidskasserne, som mine forældre har talt varmt for.

Det smarte ved måltidskasserne fra Nemlig (for dem der er jo en del som laver efterhånden) er, at du kan blande (byg selv). Først vælger du hvor mange personer du ønsker kassen til. Du bestemmer også helt selv til hvor mange dage. Vi plejer at vælge 4 dage, så freestyler vi resten af dagene og fredag er altid take away dag hos os, da vi er trætte.

Du kan også slippe for at blande selv og “bare” vælge en af deres 6 måltidskasser: livretter (øko), familie, hurtig, verden, slank (øko), vegetar (øko). Vi er rigtige glade for “hurtig” og “verden”. Den “hurtig”-e er god fordi den er hurtig (!) og “verden” er god fordi det er mange retter som vi aldrig havde lavet selv og den inspirerer. Med en måltidskasse får man alt leveret til retterne. I denne uge skal vi have tarteletter (det spiste vi igår og Kristian var glad!), koteletter og blomkålssalat med appelsin, hakkebøffer med kaperssauce og ovnkartofler og pasta med kødboller og ratatouille. Det er godt og blandet fra de forskellige kasser.

Madplan og mere planlægning generelt har gjort at vi både spare penge, spare tid og får flere forskellige retter – retter vi normalt ikke havde prøvet. Vær opmærksom på at der er basisvarer som nemlig.com formoder at du har – det er ting som salt, peber og olie etc.

Du kan tjekke måltidskasserne ud lige her!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele ser anderledes ud