Hende jeg kendte som forsvandt

Sommerferien bliver nemlig nemmere

Annonce for nemlig.com 

Nu skal ingen af os jo rigtig ud og rejse i år – eller hvad? Skal du måske afsted alligevel? Vi bliver hjemme i Danmark, hvilket også var planen inden corona ramte os. Vi havde på forhånd tænkt, at en rejse med Alfred på 6-7 måneder bliver for stor en mundfuld. Vi havde derfor allerede booket en uge i sommerhus, med mine forældre og vi glæder os helt vildt. Jeg glæder mig enormt meget til at mine forældre skal være tæt på Alfred i en hel uge. Og jeg glæder mig til at de forhåbentlig kan hygge med Alfred, mens jeg går hånd i hånd med Kristian på stranden. Jeg håber virkelig at vi kan få noget tid for os selv. Og så glæder jeg mig til at være sammen med min familie, være tæt med mine forældre og bare slappe af. Vi har lejet vores lejlighed til et ungt par som gerne vil opleve København, så det er en win-win for alle.

Da jeg var barn havde vi sommerhus nær Rørvig. Jeg husker de mange timer på havnen, hvor min lillebror og jeg fangede gigantiske krabber og fodrede dem med rejer. Sand i håret og mellem tæerne og i mine forældres lille fiat. Der var altså sand overalt, hele sommeren lang – og sommeren var altid lang. Ligesom der altid var hvid jul. Jeg glæder mig enormt over at kunne give dette videre til Alfred. Ja altså ikke de lange somre og den hvide jul – men samværet og det vidunderlige spild af tid. For vi skal intet nå.

Og der er nemlig.com igen en hjælende hånd. Vi skal nemlig have bragt vores varer fra nemlig.com op i sommerhuset. Det er så drøn smart! Det eneste vi skal bekymre os om, er hvad vi skal spise i den uge og hvad vi får brug for. Vi har møde her snart (mine forældre, Kristian og jeg) hvor vi laver indkøbsliste og madplan. Så bestiller vi – for du kan nemt ændre din adresse, hvis du f.eks. også skal i sommerhus. Nemlig bringer ud flere og flere steder i Danmark. Tjek her om du har mulighed for levering i et eventuelt sommerhus!

Der er lagt i kakkelovnen (eller grillen) til, at vi skal grille i sommerhuset. Jeg elsker at grille – udover at det er mega hyggeligt, så smager det også vildt godt! Der er mega meget grilludstyr, lækre råvarer og virkelig mange opskrifter lige her!

Og så 3 tips til dig, som måske ikke har brugt nemlig.com endnu – eller som ikke har udforsket det! Jeg har fundet 3 specialvarer som jeg virkelig havde brug for i hjemmet. Og da jeg fandt ud af at jeg kunne bestille det med mine varer, så blev jeg så glad! Der er lækker te (og et kæmpe udvalg!). Du kan desuden købe teen i de fineste dåser, som kan bruges til en værtindegave til en af sommerens fester.

Skeerne fra rice blev jeg anbefalet til Alfred, da vi jo er startet på at give ham mad. Udover at de er smukke, så er de nemme at have med i pusletasken og kan gå i opvaskeren. Rice laver så mange smukke sager til hjemmet og der er et kæmpe sortiment på nemlig.com!

Og så er der jo ost. Jeg elsker ost. Kristian spiser ikke ost, så jeg køber det sjældent. Men så fandt jeg ud af, hvor mange oste nemlig.com har. Og nu er det blevet lidt farligt. For jeg shopper oste – det er der som sådan ikke noget farligt ved. Men jeg er jo så den eneste som spiser ostene. Røgeosten kan jeg virkelig anbefale. F.eks. på knækbrød.

Jeg har også for nylig lavet min altankasse med varer fra nemlig.com. De havde både blomster og jord. Jeg kan nærmest ikke finde på noget, som nemlig ikke har. Og hvis de ikke har det, så kommer det nok snart.

Sidste tip for denne omgang er opskrifterne på nemlig.com. Vi bruger dem virkelig meget herhjemme – og du kan nemt handle ind til en opskrift ved ét klik. Så find en opskrift du synes er lækker og klik alle varerne hjem – ved ét klik. Det er så smart og så er det altså virkelig nemt at lave en madplan. Hvis du bestiller inden klokken 12, så kan du få varerne allerede i dag!

Tjek det hele ud her!

Annonce for nemlig.com

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hende jeg kendte som forsvandt