Bog anbefalinger til din sommer

Dengang jeg var Helse-Helse

Annonce for Berthelsen Naturprodukter

Hvis du ikke har fulgt med for altid, så kender du måske ikke historien bag mit navn Helse Matilde. Jeg får ofte spørgsmålet og jeg forstår det godt. For jeg er jo ikke helse-agtig. På visse områder er jeg, men langt fra nok til at jeg i dag ville kalde mig for helse. Men der var engang! Da jeg startede med at blogge (for 11-12 år siden vist!), så skrev jeg for I Form og de kaldte min blog for Helse-Tilde. Siden rykkede jeg for mig selv og lavede det om til Helse Matilde. Og det har hængt ved. Jeg har flere gange overvejet at lave det om. Måske bare til mit borgerlige navn. Men jeg er hver gang kommet væk fra det. For selvom at jeg ikke er helse, så er det bare en del af min historie. Og alle kender mig som Helse. Så det beholder jeg. Måske ikke for evigt, men for nu. Men dengang at jeg blev kaldt (og kaldte mig selv for) Helse Matilde, der brugte jeg alle mine penge i helsekosten. Og på sportstøj. Jeg drak altid et glas citronvand om morgenen, jeg trænede som en vanvittig. Jeg drak hvedegræs, kendte alt til de nyeste former for superfoods og vitaminer og jeg kendte dem nede i Helsekosten. Gik derind for at “shoppe”. Meget er sket siden. Det var en god tid, men jeg er på mange måder også glad for, at jeg er et andet sted. Sommetider blev det sgu for sundt. Og for kedeligt.

Men kosttilskud har jeg holdt fast i, omend jeg ikke tager så mange, som jeg har gjort. Jeg hælder dem op i et æggebæger og jeg husker dem stort set hver eneste dag. Jeg har før skrevet om, hvilket kosttilskud jeg tager – det kan du læse lige her. Det kan virke som mange og lidt overvældende, men det er den kombination som virker for mig. Grunden til at jeg hver eneste dag tager kosttilskud er, at jeg kan mærke en forskel. Jeg kan se det på min hud, mit hår, mit energiniveau og min restitution når jeg har trænet. For jeg er begyndt at træne igen og jeg har noget der minder om en rutine. Jeg får trænet 3-4 gange om ugen og det er så fedt! Det er virkelig tiltrængt! Derfor tager jeg også magnesium, når jeg har trænet hårdt. Det gjorde jeg altid før at jeg blev mor. Det øger restitutionen og reducerer ømheden i musklerne. Find magnesium her – findes også i vegansk version her.

Et andet produkt jeg er glad for er omega 3 – som er lavet på alger og altså ikke indeholder tungmetaller. Dem har jeg taget i over et år og jeg er så glad for dem. Jeg elsker tanken om, at jeg ikke får tungmetaller og samtidig er det bedre for både dyrevelfærd og klimaet.

Jeg tager også kalk tilskud – og det har jeg næsten altid gjort. Jeg er ikke altid så god til at få mælk eller andre mejeriprodukter i min kost. Mange dage får jeg kun mælk i min kaffe.. Kalk er jeg glad for at tage for at passe på mine tænder og knogler. Derudover sørger kalk også for at holde fordøjelsen ved lige, og det er jeg rigtig interesseret i at holde ved lige!

Jeg er rigtig glad for mange af produkterne – men der findes også mange som jeg ikke bruger i min hverdag lige nu. Tjek alle produkterne ud her.

Jeg har fået lov til at lave en giveaway – det er jeg så glad for. Det er noget som ofte bliver efterspurgt, når jeg deler stories og post med kosttilskud fra Berthelsen. Mange af jer er på SU eller måske barsel eller andet, og der kan pengene godt være små. Der er kosttilskud måske ikke det, som man prioriterer. Det kan jeg godt forstå! Men nu har du mulighed for at vinde kosttilskud – konkurrencen kører på min instagram.

Find min konkurrence på instagram lige her!

Annonce for Berthelsen Naturprodukter

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bog anbefalinger til din sommer