10 ting du kan gøre lige nu

Nu vil jeg afsløre det

Annonce for X Jewellery

I gættede rigtigt. Eller..de nogen af jer gjorde.

Forleden delte jeg et par stories hvor jeg i den grad teaser for, noget nyt som jeg har været med til at lave. Og jeg spurgte jer, hvad i mon troede det var. Og det er altså et armbånd, som cirka halvdelen af jer gættede på. Jeg har designet et link som både kan bruges til øreringe og et armbånd. Og jeg har været riiiiiigtig lang tid om det. For det skal være ordenligt. Der er nemlig en tanke bag smykket.

Jeg har altid haft lyst til at lave sådan et smykke. En fysisk ting som du kan bære og som kan minde dig om, at du aldrig er alene. Du er aldrig alene er ord som jeg har brugt og sagt i mange år. Det var ord som jeg først forstod da jeg mistede min lillebror, mistede alt det jeg kendte til. Jeg startede i sorggruppe med andre søskende som havde mistet – og jeg forstod at jeg aldrig er alene. Og det var de ord som reddede mig. De reddede mit liv. Når det hele var sort og mørket havde vundet og jeg intet følte – så trøstede de ord mig. Jeg tænkte på at andre før mig havde overlevet smerten, sorgen og kommet igennem krisen. Og det fandt jeg trøst i. Og håb. Og det var det som reddede mig. Håbet. Jeg ville ikke give op. Og jeg fik lyst til at dele det med jer som læste og læser med. Og jeg har talt om alt det svære og det mørke siden. For det hjælper at tale om, det hjælper at dele. Hver gang du siger det højt, hvad gang du fortæller din historie – så bliver det nemmere.

Jeg har skabt grupperne “Find en veninde #dueraldrigalene” på facebook. (meld dig gerne ind, alle er velkomne. Er du mand findes gruppen “Find en ven #dueraldrigalene”). Grupperne vokser voldsomt og det gør mig glad og ked af det. Glad fordi behovet var og er der, ked af det fordi så mange piger og kvinder sidder og føler sig ensomme og mangler veninder og bekendtskaber og fællesskaber i deres liv. Der er mange medlemmer og flere kommer til dagligt. Mange venskaber og fællesskaber er blevet skabt. Madklubber, roomies, mødregrupper, strikkeklubber og træningsmakkere har fundet hinanden.

Men jeg har hele tiden haft lyst til at skabe mere. Noget som kunne binde os alle sammen. Noget som du kan kigge på, på de dage hvor det hele er svært og hvor du kæmper. En genstand. Og nu har jeg designet et link til et armbånd eller øreringe. Tanken er at du kan bære smykket og på den måde vide, at du aldrig er alene. Lidt som en helt særlig tatovering eller et billede på din telefon. Noget som minder dig om, at du måske nok kæmper alene, men at andre også kæmper. Fordi det trøster og hjælper og giver håb. Nogen før dig har kæmpet samme kamp – og kommet igennem det. Det er dét jeg ønsker at linket skal repræsentere. Men jeg har brug for din hjælp. For valget står i mellem to farver. Farver med peps, selvfølgelig. Men hvilken farve kan du bedst lide?

Jeg deler en afstemning i min story nu, så stem meget gerne derinde. Jeg glæder mig til at vise dig resultatet. Jeg har besluttet at alt det jeg tjener på dette smykke går til gruppen på facebook. Jeg har før med stor succes lavet selvforsvar, fællesspisninger og gåture – og jeg vil have at pengene for salget af dette link går til arrangementer for dig som føler dig alene. Jeg kan ikke redde dig, men jeg kan få dig til at mærke at du ikke er alene. Og at jeg har kæmpet og været i mørket, og det glemmer jeg aldrig. Og jeg vil gerne give dig håb. For hvis jeg kan, så kan du også.

Linket kommer senere i år, jeg deler løbende. Tak fordi du læste med!

Annonce for X Jewellery

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du kan gøre lige nu