Godt nytår - endelig et nyt år!

200286_1002641258798_8376_n

G O D T  N Y T Å R !

Årets første indlæg. Jeg håber at du havde en skøn aften og nat og er kommet godt ind i det nye år! Jeg var sammen med mine forældre og festede med mine venner om natten. Skøn nytårsaften trods mange grimme minder.

Nyt år - nye muligheder og måske nye ting du gerne vil have integreret i dit liv? Jeg synes generelt at nytårsfortsæt er lidt pjattede, men samtidig kan jeg godt se at det er en god anledning til at ændre på nogle ting i sit liv. Jeg har mål jeg gerne vil nå hele året rundt, mange af dem er træningsrelaterede.

Har du besluttet dig for at 1.januar skal være starten på noget nyt? Måske du gerne vil tabe dig? Begynde at løbe? Bruge din telefon mindre? Se din familie mere? Måske vil du bare gerne i gang med at træne? Husk nu at gøre de ting, fordi du har lyst. Jeg bliver aldrig fanatisk og jeg tror det er derfor at jeg altid er meget motiveret. Jeg forbyder ikke mig selv noget, i min verden er der ikke noget som jeg ikke må. Det er en balance og jeg lever ikke sort/hvidt. Jeg tror at hvis du lever et liv hvor nogle ting er bandlyste, så falder du nemmere i og kan på den måde slå dig selv oven i hovedet, have dårlig samvittighed og tænke grimt om dig selv. Og det er livet alt for kort til.

Jeg er glad for at 2015 er fortid - det var sku' ikke lige mit år. 2016 bliver et godt år, det kan jeg mærke. Jeg håber at du får et fantastisk år - og jeg er glad for at du kiggede forbi bloggen her i det nye år ♥

(billedet er fra 2004 hvor pandehår, striber og guldsmykker var the shit i min verden..)