Strand, Somersby, Sød Sommer

Sponsoreret indlæg

IMG_1398 IMG_1390

Hvis der er noget jeg elsker højere end at være sammen med min familie, så er det at være sammen med mine veninder. Jeg har en dejlig flok veninder - som griner højt af alle de bommerter jeg laver, trøster mig når jeg er nederen og husker mig på hvem jeg er. De er bomben. Jeg kunne ikke eksistere uden dem.

Og sommeren er ovre os og jeg tilbringer meget tid med mine veninder. Forleden på stranden - Bellevue strand som du bliver nødt til at aflægge et besøg. Der er btw en nudiststrand som er rigtig lækker! Og man behøver ikke at smide tøjet, men det er virkelig en stor frihed at bade nøgen.

Og det er ikke fordi at jeg altid drikker, når jeg er sammen med damerne. Slet ikke. Men jeg synes også at det er hyggeligt, jeg er single, mange af damerne er single og vi har det sjovt - både på strand, hjemme og når vi maler byen rød. Og jeg har altid været fan af søde drikke - og Somersby er en evig favorit. Jeg elsker dem! Denne sommer har de lanceret 2 nye varianter: blåbær og rabarber og de smager af sommer. Jeg smagte dem på årets Roskilde og var svært begejstret.

IMG_1393

Hvilken Somersby er din favorit? God sommer, nyd den så længe den varer, pas på dig selv og tilbring så meget tid som muligt med de mennesker som gør dig glad. Kys!

Sponsoreret indlæg