10 ting som er træls når du er single

13626481_526829454175099_1844837053446677722_n Ja jeg skrev træls. Jeg er begyndt at sige og skrive træls - og jeg aner ikke hvor det kommer fra. Jeg har ikke datet en jyde for nylig (selvom jeg er svært begejstret for jyder!). Og jeg er fra Nordsjælland hvor man sagde nederen. Men træls er et fedt ord og et ord som siger enormt mange ting. Og selvom jeg er glad for min status som single så er der nogle ting, som er helt enormt træls ved at være alene. F.eks.:
  1. når man vågner ved at det klør på ryggen og ikke kan nå selv og må rejse sig, hente en lang genstand og klø selv (det skete..og derved fik jeg ideén til listen her og genstanden var en blyant..og ja det så nok ynkeligt ud).
  2. rygproblem once again: solcreme når man en sjælden gang skal dyrke solen i Danmark. Det er akavet at banke på hos nabo og spørge om hjælp (det skete ikke, endnu).
  3. når afløbet i badet skal tømmes. Nuvel - det er mit tabte hår som ligger dernede og laver bundprop, men det bliver det absolut ikke mere lækkert af. (er pt. i gang med at overtale min far til at gøre det).
  4. når stor, grim, behåret edderkop har besluttet sig for at flytte ind. I soveværelsesloftet. Klokken 22.56. Der er det altså tarveligt at tænde støvsugeren i en etageejendom (men det var det som skete).
  5. når man skal skifte sengetøj. Hold nu kæft hvor er det kedeligt! Og jeg lider af en form for OCD/voldsom trang til nyt sengetøj: jeg skifter det hver søndag og jeg mangler seriøst aflastning! (og måske hjælp med min trang).
  6. når man har ondt i halsen og er doven men selv skal rejse sig og lave te. Og smøre madder. Og rydde det op igen.
  7. når man er hobbit og ikke kan nå tingene på de øverste hylder og må hente taburet. 10 gange om dagen.
  8. når man har været sulten inden man gik i Netto, købt alt for meget chokolade og ikke har en som kan hjælpe med at få det spist og fjernet fra hjemmet. Det sker lidt for tit. Damn you Marabou. Og Daim.
  9. når man vågner op og er utrolig morgengrim og ingen kan sige: "du er smuk". Eller bare grine af en sammen med en. Forleden vågnede jeg med så sjovt et morgenhår at jeg grinede alene - det var ærgeligt ikke at kunne dele dén oplevelse!
  10. når man gerne vil kysses godnat og ønskes en god nats søvn. Forleden vågnede jeg ved at jeg højt sagde "sov godt" til mig selv. Det var ret skægt og samtidig lidt ensomt.
Jeg er glad for min status, men jeg glæder mig nu til at finde ham som jeg skal sige godnat til, resten af mit liv. God dag!