Tærte med grillet grønt og gedeost

Prøvede denne tærte for første gang for et par uger siden. Tænker stadig på den som én af de bedste jeg har smagt: Du skal bruge: Til tærtebunden: 150 gram rugmel, 50 gram hvedemel, 100 gram rapsolie, 70 gram smør, salt, peber, 1 æg, ½ dl. vand, friske krydderurter (1 stor håndfuld) eller 4 spsk. tørrede). Bages ved 200 grader (varmluft) i omkring 25 minutter. Smørret smuldres i melet, olien hældes i sammen med resten af ingredienserne, blandes sammen og ligges i køleskabet i 1 times tid (så bliver den nemmere at rulle ud. Kan sagtens ligge 1-2 døgn) Æggemassen: 4 æg, 2 dl. græsk yoghurt/skyr/fromage fraise. Blandes sammen og står mens du forbereder tærtefyldet. Selve tærten: 3 peberfrugter, 1 squash, 1 rødløg, olivenolie, en dåse tomatpuré, 2 tsk. oregano, lidt chili, salt, peber, 100 gram gedeost. Sæt ovnen på grill. Grønsagerne skæres i stænger, vendes i olie, salt og peber og bages i ovnen i 10 minutter. Puré og oregano blandes sammen og smøres på tærtebunden i et tyndt lag. Grønsagerne lægges på tærtebunden sammen med chili. Æggemassen fordeles over tærten og gedeost ligges på i halv tykke skiver. Tærten bages ved 200 grader (varmluft) til æggemassen er fast (25-30 minutter). [caption id="attachment_1162" align="alignnone" width="1024"] du bliver nødt til at lave den her - den er goood![/caption] Tærten er fra bogen: "Tænd på tærter - tryl med tilbehør" af Elisabeth Emtoft, Rikke Holm og Gitte Værum Kristensen. (hvis du elsker tærter, er denne bog et must-have!)