Mit 2016. Lorte listen.

boy-celebrity-david-schwimmer-delicious-favim-com-1987189 Ikke just opmuntrende overskrift - men vanen tro. Jeg lavede en liste sidste år med alle de gode ting, som skete i 2015. Der var ikke mange, lad os bare være ærlige. 2016 har været et hårdt år. Jeg er først nu ved at komme mig helt over det knuste hjerte, selvom jeg stadigvæk er følelsesmæssig afstumpet. Dét satser jeg på at lave lidt om på, det kommende år. Men i år kommer der både en lorteliste og en "det lykkedes" liste (den er på bloggen imorgen!). Hvad var lort i dit 2016? DEL gerne med os andre, det hjælper altid at vide, at man ikke er den eneste som har kæmpet.

Lort 2016 har bragt:

  • Jeg har i år måtte sige farvel til to gode veninder. Den ene behandlede mig fuldstændig forfærdeligt, så det måtte ske og jeg savner hende ikke. Den anden gjorde mere ondt og var et tab for mig, men ikke desto mindre, så er hun ude af mit liv. Det var et valg som hun tog, og det respekterer jeg. Men det er altid svært at sige farvel til mennesker, som har betydet noget for dig.
  • Jeg fik en kraftig skade i min lyske. Det gjorde satme ondt og det gjorde ondt længe. Jeg indså at jeg ikke kunne træne så hårdt, uden at få massage. Og jeg har fået massage lige siden. Det var svært at være skadet, fordi det hæmmede mig voldsomt. Jeg kunne ikke træne som jeg ville og det var svært at acceptere og det varede længe. Det tog meget af min daglige glæde, i et stykke tid. Og jeg er stadigvæk bange for at blive skadet igen, for jeg har svært ved at undvære træning, det sociale som følger med og dét at få brændt krudt af.
  • Hvis du har læst med det seneste år, så er du opdateret. Jeg har lidt af knust hjerte-syndromet i snart to år. Min kæreste igennem næsten syv år og jeg gik fra hinanden i februar 2015. Det har taget hårdt på mig, hårdere end jeg nogensinde havde troet og forventet. Jeg er ved at være nogenlunde igennem, men ikke helt. Jeg tænker på ham hver eneste dag, savner dét vi havde. Hader ham, holder af ham. Det har været en lang rejse. Den er ikke slut, men jeg er der næsten. Læs indlæg her, her og her. Jeg vil altid tænke på 2015 og 2016 som "de år jeg havde knust hjerte".
  • Og på trods af hjertesorg, så mødte jeg en mand. Jeg blev glad for ham. Jeg tror at han var glad for mig. Det blev aldrig rigtig til noget, det blev til alting. Jeg kunne ikke, han kunne ikke og vi kunne intet sammen. Dårlig timing er en frase, som jeg aldrig har haft forståelse for, men sådan var det altså for os. Jeg tror at han kunne have været rigtig god for mig, men jeg kan ikke lukke andre ind, lige nu. 2016 var således ikke året, hvor jeg skulle forelske mig, og det er helt okay. Jeg har det til gode.
  • Alt for meget alkohol, som jeg har brugt forkert. Når tingene har gjort ondt, når det hele er blevet for meget, når jeg har været ked af det. Jeg har haft nogle byture, hvor jeg intet husker. Dét er uhyggeligt og jeg vil ikke være sådan. Men det stemmer godt overens med, hvordan jeg har haft det til tider. Jeg har ikke lyst til at stoppe med at gå i byen, for det elsker jeg - men i 2017 skal det foregå med glæde og ikke som undskyldning for at flygte fra tingene.
Jeg håber og jeg ved at 2017 bliver bedre for mig. Og du kan tro at jeg håber det samme for dig <3