Ting du ikke skal pakke når du rejser til varme lande

img_3411 Kæk pakkede jeg kæmpe kuffert med fine sommerkjoler, bikinier, høje sko og stramme kjoler (til byturene), neglelak og jeg ved ikke hvad. Her er listen over alt det, som jeg ikke fik brugt, fordi det simpelthen var for varmt i Thailand til stramme kjoler og høje sko:

What not to pack:

Høje sko og stiletter. Du magter det ikke. Det er for varmt og mine fødder var mere eller mindre hævede konstant i de 33-35 graders varme. Klipklappere er også nemmere at træde i og danse i, når du skal i byen. Og så kan du nemmere få dem af, når du i beruset tilstand skal nøgenbade (undskyld mor).

Stramme kjoler, frækt undertøj, natkjoler i syntetisk materiale. Don't. Det er for varmt og det klistrer og jeg magtede ikke at have noget stramt på maven, da den ret tit var fuld af øl og nudler.

Neglelak, øjenskygge, foundation. Det smelter af dig og du får også hurtig solskin i fjæset, at du slet ikke behøver alt det dér. Vandfast mascara var det eneste som jeg brugte hver eneste dag, alt det andet gad jeg simpelthen ikke. Negle kan du få ordnet for småpenge (i hvert fald i Thailand), så det kan ikke betale sig, at tage med selv.

Sommerkjoler - altså selvfølgelig skal du have sommerkjoler med (hvis du er en kvinde, anbefaler shorts til mænd, men er åben for det meste, fyr den af..). Men du kan også få for mange kjoler med. Og jeg havde måske 15 med og brugte 6. For jeg fik favoritter og tog hurtigt dem på, som bare lå på stolen, inden jeg trådte ned i mine klipklappere og smuttede ned på stranden. For at tage kjolen af igen. Så ikke for mange - men vælg de gode og de mest luftige.

Skønhedsprodukter - altså jeg pakkede en del såsom shampoo, bodylotion og solcreme og det er altså skide billigt i Thailand, så spar pladsen og køb det dernede. Der har de også mange flere rejsestørrelser, så du ikke skal slæbe det med hjem igen. Solcreme er vildt billigt dernede og de har det overalt og også de høje faktorer.

Jeg håber at du på en eller anden måde skal ud og rejse, gerne ned til sol og varme - for hold nu op hvor har det givet mig meget energi og glæde. Jeg ønsker dig en dejlig dag!