100 grunde til at leve

image5 Forleden faldt jeg over en playliste som hed "100 reasons to live" - sangene var dog desværre overhovedet ikke mig, men titlen var så fin. Jeg har tænkt meget over den titel siden. Og jeg vil finde på 100 grunde til at leve. Ikke fordi jeg ikke føler, at der er grunde nok og slet ikke fordi jeg har mistet lysten til livet. Men den mistede jeg da min lillebror døde. Og genfandt den. Og for 2 år siden, mistede jeg den igen. Og denne gang blev den hos mig længe. Faktisk så længe, at jeg blev vant til, at være ligeglad med om jeg levede eller ej. Når jeg kørte på cykel og måske var tæt på en bil, tænkte jeg ofte at den bare kunne ramme mig, for jeg var pisse ligeglad. Det var skræmmende at have det sådan. Og samtidig gjorde det ikke engang ondt, der var bare helt tomt indeni. Jeg har fundet lysten til livet igen. Jeg ledte længe efter den, men det sidste halve år, har den været der. Nu vil jeg lave en liste med 100 grunde til at leve. Du får de første 11 her:
 1. Mor.
 2. Far.
 3. Mine veninder. Maja, Jeanne, Vibe, Cathrine, Maria, Charlotte, Josefine, Pernille, Karen, Michella.
 4. De dejlige børn, som jeg stadig ser og er i daglig kontakt med, trods jeg ikke arbejder på skolen længere. Når jeg får en besked hvor der står "jeg savner dig, skal vi ikke snart i bio igen?", så har jeg lyst til at græde af lykke.
 5. Min kusines børn. Nyeste skud på stammen er Ida, som jeg har lyst til at pakke ind i vat og have i lommen for altid, så der ikke sker hende noget.
 6. Min lejlighed. Ja det er noget materielt, men jeg føler mig simpelthen så hjemme. Efter den er blevet renoveret er den bare blevet så lækker. Jeg har alt hvad jeg har brug for og det hele er mit. Det giver mig en stor tilfredshed og glæde.
 7. Musik. Jeg elsker musik og det kan gøre meget ved mit humør. Både positivt og negativt. Jeg er evig fan af Coldplay (Gravity bor i mit hjerte).
 8. Mad. Jeg lever for at spise, aldrig omvendt. Jeg elsker mad i alle afskygninger. Særligt min mors mad og mad som Vibe laver til mig (trods hun sviner mit køkken til og hælder sovs i mine skuffer).
 9. Nye bekendtskaber. Jeg elsker at møde nye mennesker og jeg elsker at lære nye mennesker at kende. Og tale med dem og lære noget nyt. Og måske give dem noget af mig tilbage.
 10. Cykelture igennem byen. Gammel Kongevej er jeg glad for og så igennem Indre By, hvor der altid er flotte kvinder at kigge på og lade sig inspirere af.
 11. Træning med mine piger. Det giver mig enormt meget livskvalitet og grin og glæde. Jeg har ofte mareridt og jeg sover rigtig skidt i perioder. Så er træning tidligt om morgenen altid forløsende og trøstende. Så kan jeg klare dagen.
Hvilke grunde har du at leve for?