Tern

Sponsoreret af Ellos

image1-4

Nederdel 399 kroner

Hvis du tit læser med herinde eller kigger forbi min instagram så ved du nok, at jeg elsker at iklæde mig nederdele og kjoler. Faktisk har jeg sjældent bukser på, for jeg føler mig bedst tilpas i nederdele og kjoler. Og jeg ejer en masse af dem og jeg kan faktisk ikke få nok. Særligt de farverige er jeg begejstret, men denne ternede er min nye favorit. Den er nem at style og jeg glæder mig til at have strømpebukser på og støvler og sweater og lige nu udnytter jeg det sidste "sommer" vi får for i år og har bare ben og bluser til den. Jeg kunne godt tænke mig at style den med en postkasserød t-shirt, så den må jeg til at finde. Er den ikke fin?

ellos1 ellos2

I lørdags stylede jeg den med støvler, glimmer strømper og en ret anonym bluse. Og mine nye solbriller. Solen kiggede nemlig kort forbi - hvilket passede mig glimrende, så jeg kunne have solbrillerne på. Hvad synes du om outfittet?

(posen på nederste billede er i øvrigt mig som efterligner Carolines pose - som hun stod i da hun var så sød at tage billederne af mig). Sød pose hun kan, ikke?

Sponsoreret af Ellos