10 røvirriterende ting som folk i Netto gør

netto Du kender dem garanteret og du gør dem måske også selv: irriterende ting og røvhamrende irriterende adfærd når du handler dagligvarer ind. Jeg havde en tur i Netto i weekenden, hvor jeg seriøst fik lange patter af flere forskellige kunder. Det kan godt være at det handlede en smule om, at jeg selv var både træt og sulten - men folk (og sikkert også jeg selv) er pisse irriterende i Netto sommetider og jeg har samlet de 10 værste. Byd endelig ind med flere i kommentarfeltet, hvis du føler for det:
  1. Folk der går langsomt og blokerer gangen - måske de skal læse deres indkøbsseddel, måske de lige skal tjekke deres instagram feed - men de stopper op eller går langsomt og vi andre er nødsaget til at stå stille og vente på at de bliver færdige eller smutte akavet forbi med fyldt kurv. Ryk ind til siden blev der sagt!
  2. Folk der vælter ting på gulvet, kigger tomt på deres uheld og daffer videre uden at rydde op efter dem selv. Jeg synes at det er så flabet!
  3. Folk der ikke deler båndet op med den der vare-spreder (høhø) når de har lagt deres ting på båndet. Jamen det gør jeg da bare selv så, narrøv.
  4. Folk der skal tjekke ALLE avokadoerne. Mose dem og klemme dem i hånden, for at ligge dem tilbage fordi "den ikke er moden nok". Nej men så køber jeg da bare din håndmoste avokado.
  5. Folk der har 7 poser med pant. Og man selv har 5 flasker. Og maskinen går altid i stykker, når du står der. Og har travlt. Ligesom bonrullen, som altid skal skiftes, når du har allermest travlt. Men på dage hvor du har alt for meget tid, der kører alting som smurt og du glider igennem køen. Det er klart.
  6. Folk der kører deres vogn ind i dine haser. Jovist - det sker ikke altid. Men det skete i weekenden, fordi utålmodig kvindemenneske bag mig i køen til kassen pressede på. Hun mente at jeg stod i vejen - jeg kunne ikke gå nærmere kassen, fordi der stod barn i noget der lignede en sukkerkrise og skreg og en dertilhørende desperat mor. Klassisk Netto situation.
  7. Folk som har glemt sin pinkode og standser alt aktivitet i køen. Som kun bliver længere og længere. Og som lige skal ringe til sin mor for at få den. Og som i øvrigt er en mand i 30'erne.. (true history).
  8. Folk som skal læse varedeklarationen på alt inden de stopper det i kurven. Og som ikke rykker sig imens.
  9. Folk der finder deres pung frem, fra bunden af deres kæmpe taske/rygsæk - når alle varerne er bippet ind og kørt ned af bånden. For vi er da ikke nogen som venter på dig og vi kigger da gerne på imens du finder betalingen frem. Efter at have taget alt op af din taske, fordi du ikke kan finde din skide pung.
  10. Folk der leger klodsmajor med deres varer på bånden og bygger tårne med mælken, havregrynene og rugbrød. Så den stakkels kassedame skal løfte og lege tetris når varerne ankommer til bipperen. Det er bare arrogant altså. Og ikke tidsbesparende, hvis det er derfor det bliver gjort.
BYD endelig ind - og husk, det er mest for sjov!