Ikke så længe om så lidt (kuffert-lækker guide)

Sponsoreret af YOURshave

img_5769

Jeg befinder mig lige nu i Australien - hvis det skulle være gået din næse forbi! Jeg elsker byen og alle de søde og rare mennesker, som jeg møder hver dag. Og fordi jeg skal møde en masse nye mennesker hver eneste dag, så er det vigtigt for mig at føle mig godt tilpas og velplejet og skarp. Hvornår man føler sig dét, er jo meget individuelt. For mig handler det om at jeg kan være mig selv, jeg kan grine lige så højt som jeg vil, jeg vil gerne føle mig afslappet men pæn i tøjet og når benene er bare - så skal de være hårfrie. Og det tager altså ikke alverdens tid, men i min verden betyder det meget. Jeg gør det mest for min egen skyld, fordi jeg elsker følelsen af glatte ben, når jeg f.eks. sidder med benene over kors. Men jeg kan også godt lide at have hårfrie stænger, når jeg skal have nederdel eller shorts på. Og det har jeg på her i Australien, hvor det ikke er under 22 grader.

Jeg går i bad hver eneste morgen, gerne efter træning, men lige nu prioriterer jeg søvn og oplevelser højere og får ikke trænet så meget. I badet bruger jeg gerne en skrub (2-3 gange om ugen) men jeg har ikke en skrub med hernede. I stedet vasker jeg mig og sørger for at få sæben til at skumme godt og bruger den som en barberingsskum. Jeg elsker følelsen af helt glatte ben og det får jeg hurtigt med denne skraber. Du kan i øvrigt lave din egen bodyskrub af olie og rørsukker eller olie og groft salt. Bland det godt sammen og brug det i badet - godt for miljøet og godt for tegnedrengen.

img_5922 img_5933

Efter badet sørger jeg altid for at få en god, fed creme på eller en olie af en art. Jeg smører mig ind i creme hver eneste dag - jeg synes at det gør en kæmpe forskel for huden og for blødheden og jeg har svært ved at undvære det. Det tager vitterligt 2 minutter at smøre hele min krop ind og mens det tørrer ind, lægger jeg min make up. Jeg er for nylig begyndt at bruge yourshave, som er af høj kvalitet og ikke indeholder parfume eller parabener. Der er til gengæld E vitamin og aloe vero, som beskytter huden. Og så kan din mand også bruge den (sin egen, tænker jeg er bedst!).

Jeg har i lang tid brugt engangsskrabere, fordi jeg er ret nærig når det kommer til barberingsudstyr. Det er både dyrt og ikke særligt godt for miljøet. Derfor er jeg også tilhænger af konceptet - fordi det er til at betale og fordi det er udstyr som du kan bruge igen og igen. Du kan skifte bladene efter behov - og sparer derved miljøet for en masse plastik. Dén tanke kan jeg godt lide. Skraberen har været nem at transportere til Australien, da der følger en god og praktisk opbevaringstaske med, som også sørger for at bladene forbliver skarpe, og ikke slider op af andre ting i din toilettaske. Læs mere og se produkterne på facebook.

Lige nu kan du få 50% på alle varer hos yourshave.dk - du skal bare bruge koden Helsematilde

Sponsoreret af YOURshave