Så så man lige mig lære noget nyt af dem på 20 år

old12 Jeg er, som du sikkert er bekendt med, stadigvæk i Sydney, Australien. Jeg freaking elsker det og følg endelig med på instagram + story - jeg opdaterer (for) meget og tager dig med rundt i byen og med på oplevelser. Jeg hedder helsematildedk (surprise) so go find me! Jeg hænger ud med en masse søde mennesker - blandt andet nogen danske piger, som virkelig er dejlige at være sammen med. De er lidt yngre end jeg og jeg kan godt sige dig at jeg lærer en masse nye ord og slangs. Her får du de nyeste i mit ordforråd:
  • "Mis". Bruges således "jeg er mis". Jeg troede, at det betød at man var ked af det (miserable) men det er en forkortelse for misundelig.
  • "Streak". Den sværeste for mig, at gennemskue. Det er åbenbart noget man skriver til hinanden på snapchat, når "flammen" er ved at forsvinde (timeglasset indikerer det vist). Så snapper man og sørger for at flammen bliver ved med at være der. Flammen betyder i øvrigt at man har haft x antal dage, hvor man har snappet til hinanden. Rekorden jeg har set er 78 dage.
  • "Ski' på". Den kunne jeg sku'! Jeg troede bare ikke at man brugte den mere. Men det er forkortelsen for "skid på" og noget man siger når man er beruset. Den kan gøres endnu tydeligere ved at sige: "skiiiiii påååååå".
  • "Irri". Forkortelsen for irriterende. For det er åbenbart alt for langt at sige. Ungdommen nu til dags. Dovne unge mennesker! Kan i øvrigt bruges om alt der er irriterende. Offentlig transport, for lidt ubetalt SU, mor der kræver at man støvsuger, mænd der ikke svarer på tinder og hvis man får en bums.
  • "Dør". Den bruger jeg faktisk selv. Den er dum, egentlig. Den kan bruges hvis du f.eks. har løbet og ser klam ud og sender en snapchat med teksten: "dør" til dine venner. Den kan bruges, hvis du ser nogle flotte sko. Hvis du ser en flot mand. Hvis du synes at noget er nederen (og irri ikke dækker det helt!). Eller noget lækkert du gerne vil spise. "Okay jeg døøør" (over den kage, for eksempel).
  • "DERP". Jeg fatter den ikke. Men den har åbenbart en South Park reference. Man kan bruge den om nederen ting (kan i mærke temaet med de slangs?) eller hvis en person gør eller siger noget i en kontekst, som ikke passer ind. Så er man vis DERP.
Har du flere? Jeg ved at mange af jer, som læser med, er mellem 14-22 år - I må have nogle flere til Momse her. Som i øvrigt altid bliver mit kælenavn som mine yngre veninder benytter. Helt uafhængigt af hinanden. Selv bruger jeg gerne ord og "slangs" (om man vil) som: "tøv en kende" (betyder at du lige skal slappe af/vente lidt), "var din mund" (betyder at du lige skal tale ordentligt og kan eventuelt startes med et "hov hov hov du"), "udemærket" (betyder at noget er godt, faktisk mere end godt), "kammerat" (ven/friend. Fungerer godt når du f.eks. bruger den således: "Så stopper du lige engang kammerat") og "den er mægtig" (betyder "det er en aftale"/"den er god, du"/"det lyder godt").