Lidt om der hvor solen sjældent skinner

Annonce for Renew Life

img_5669 img_5671

Nu har jeg testet Pure Biotic i nogle uger – jeg havde det, som jeg skrev her, med mig til Australien. Der findes 5 forskellige produkter – jeg har testet den til kvinder, som har fokus på urinvejene og.. vagina (jeg er stadig så barnlig, at jeg synes det er pinligt bare at skrive!). Der er også produkter til hele familien; ét produkt med ekstra højt indhold af mælkesyrebakterier, étprodukt til børn (fra 3 år) og ét til babyer (0-3 år).

Når jeg rejser, så er det som om, at min krop bliver forvirret. Måske er det fordi jeg sover på andre tidspunkter, spiser anderledes (i Sydney spiste jeg virkelig, virkelig meget sushi!), bruger noget andet vaskepulver og selve rejsetiden er også hård ved min krop. Jeg kan nemmere redde mig en blærebetændelse, når jeg er væk fra det som jeg kender og ellers begår mig i. Og jeg gad bare ikke at have ubalance i urinvejene 1) i et fremmet land, 2) på en rejse, som var fyldt med oplevelser, 3) når jeg ikke kender apoteket og deres udvalg. Så jeg var glad for, at denne kampagne netop kom, da jeg skulle til at rejse.

 Jeg har taget to kapsler dagligt, og jeg startede nogle dage inden afrejse og tog dem, mens jeg var afsted. På flyveturen til Sydney, skulle jeg konstant tisse (inklusiv en let svien, lad mig bare være ærlig) og jeg havde allerede selv diagnosticeret det som værende urinvejsgener. Ikke særlig festligt når du sidder i en blikkasse 10.000 meter over jorden. Og ikke kan huske hvad det hedder på engelsk. Da jeg kom til lufthavnen slugte jeg to kapsler mere og sendte god energi til, at min krop ikke var ramt. Jeg drak vand som en gal, som er ét af de bedste råd i denne sammenhæng og efter et par timer (og en lang lur efter 30 timers flyvning) var både heftig tissetrang og svien forsvundet. Jeg kan derfor, helt uden problemer, anbefale produktet. Det er godt for de nedre regioner og jeg var så glad for, at jeg ikke fik værre urinvejsgener– det havde jeg slet ikke tid til, Sydney skulle ses, mærkes og opleves for fuld skrue og det kunne jeg heldigvis gøre helt uden problemer!

Og intet indlæg af denne slags – uden en konkurrence. Du kan nemlig vinde et valgfrit produkt (se dem her)

img_5709

Jeg har taget to tabletter dagligt og jeg startede nogle dage inden afrejse og tog dem mens jeg var afsted. På flyveturen til Sydney, skulle jeg konstant tisse (inklusiv en let svien, lad mig bare være ærlig) og jeg havde allerede selv diagnosticeret det som værende blærebetændelse. Ikke særlig festligt når du sidder i en blikkasse 10.000 meter over jorden. Og ikke kan huske hvad blærebetændelse hedder på engelsk. Da jeg kom til lufthavnen slugte jeg to tabletter mere og sendte god energi til, at min krop ikke var ramt. Jeg drak vand som en gal, som er ét af de bedste råd i denne sammenhæng og efter et par timer (og en lang lur efter 30 timers flyvning) var både heftig tissetrang og svien forsvundet. Jeg kan derfor, helt uden problemer, anbefale produktet. Det er godt for de nedre regioner og jeg var så glad for, at jeg ikke fik blærebetændelse - det havde jeg slet ikke tid til, Sydney skulle ses, mærkes og opleves for fuld skrue og det kunne jeg heldigvis gøre helt uden problemer!

Og intet indlæg af denne slags - uden en konkurrence. Du kan nemlig vinde et valgfrit produkt (se dem her) -skriv linket på det produkt du ønsker dig i kommentarfeltet, dét er eneste krav. Jeg finder en vinder om en uge <3

Annonce for Renew Life