Team Brandon eller Dylan?

Reklame for Viafree

28693726_10213696169530999_80457051_o

Jeg befinder mig i skrivende stund i toget på vej mod Aarhus. Jeg skal besøge Hånden og jeg glæder mig helt ustyrligt. Det er 6 dage siden at vi så hinanden sidst, men det føles som det seksdobbelte. Jeg er faktisk blevet glad for togturen til Aarhus, selvom at den tager 3,5 time alt i alt. Jeg kan arbejde og høre podcast og nu kan jeg også se Beverly Hills - GRATIS. Jeg forudser at jeg kommer bagud med diverse deadlines, takket være Viafree. Men det er det hele værd.

Se Beverly Hills 90210 GRATIS her!

For mig er Beverly Hills 90210 vigtig. Det kan jo lyde fjollet, når det nu bare er en serie. Men for mig er det ikke bare en serie. Det er serien. Den serie som gjorde at jeg blev klogere på det at være teenager og fik følelsen af, at jeg ikke var alene med mine problemer og usikkerheder. Jeg så Beverly Hills efter skole. Jeg gik på en lille skole i byen og tog direkte hjem, drak obey og spise chokoladekiks og slugte dagens afsnit. Jeg var meget forelsket i Brandon, som i øvrigt lignede Kim fra min SFO. Så jeg var, selvfølgelig, også forelsket i Kim. Men Dylan var mystisk, flot og farlig. Man havde lyst til at redde ham. Så ham var jeg også forelsket i. Jeg tror ikke at jeg kan vælge. Brandon er typen man får børn med, hvor Dylan er ham man rejser rundt på motorcykel med og knalder på diverse strande. Jeg kan ikke vælge. Kan du? Er du team Brandon eller team Dylan?

Se Brandon og Dylan gratis lige her! Du kan i øvrigt også se Melrose Place og Dollars. Perfekt med det frostvejr der er kørende. Jeg skipper gerne en træning eller fire for at se Beverly. Og spise chokoladekiks.

Reklame for Viafree