Zero feel

Reklame for sloggi

atelierabeille-46 sloggi1

Jeg er simpelthen så glad for denne kampagne, som jeg har fået lov til at lave sammen med sloggi og deres lancering af ZERO feel produkterne. Billedet ovenfor var ét af dem, som jeg skulle vælge imellem da vi var færdige med at tage billederne. Jeg valgte dog et andet som blev det endelige - du kan se lige her.

Jeg har aldrig været indehaver af en stor barm, men på trods af dét faktum har jeg stadig haft svært ved, at finde en god bh. Jeg synes at de gnaver og sidder irriterende. Jeg går derfor mest uden. Generelt hader jeg at have undertøj på - og jeg er blevet vant til at flashe mine brystvorter, fordi jeg simpelthen ikke magter at iføre mig en bh som jeg føler snøre sig ind og tit kan jeg mærke at jeg har bh på og dét gider jeg ikke.

ZERO feel gjorde mig dog nysgerrig - jeg må dog indrømme at jeg tvivlede voldsomt på, at der var ZERO feel. Jeg har aldrig prøvet at have en bh på, som jeg ikke kunne mærke. Jeg er dog gået i seng med min sloggi bh på flere gange - helt uden at opdage det før næste morgen. Fordi den er så let og nærmest usynlig at have på. Stoffet er så blødt og der er ingen syninger eller mærker som kan genere. Samtidig er der et godt hold i bh'en og fyld som nemt kan tages ud. Det kan jeg godt lide, for jeg kan godt lide at have lidt fyld under en top, men ikke når jeg er derhjemme.

29136384_10213797533785042_2121517637233016832_o

Produkterne kommer i forskellige farver - jeg er blevet særlig glad for den turkise, selvom at jeg intet turkis ejer. Men farven er frisk og jeg håber at jeg får lidt farve til sommer, for så tror jeg at den bliver endnu finere.

ZERO feel top koster 249 kroner, ZERO feel bralette koster 299 kroner og ZERO feel hipster koster 119 kroner - find produkterne online her.

Reklame for sloggi