Babyfødder + 20%

Annonce for Baby Foot

Nuvel. Jeg var blevet lidt for optimistisk og tog sandaler på igår. Dét var lige koldt nok. Foråret, som jeg troede var på vej, forsvandt lige så hurtigt som det kom. I weekenden kommer der sne. Ikke lige dét jeg havde bestilt. Jeg vil have sol på tæerne og gå i mine fine nye sandaler. Og i klipklappere. Og på bare tæer på græsset. Men det gælder jo om, at se positivt på tingene - mens det sner (!) færdigt, kan du jo passende ordne fødderne. Så er de klar til foråret som kommer liiiiige om lidt. Og det gjorde jeg tidligere i dag. Jeg holdt en lille hjemme-spa dag. Ikke noget fancy - det behøver det slet ikke at være. Men fødderne trængte til en overhaling. Og derfor bruger jeg Baby Foot's produkter. Det har jeg gjort i mange år. Særligt på denne årstid, hvor fødderne skal luftes lige om hjørnet. Det foregår helt uden at skulle file og skrubbe og have fødderne i blød. Det kan ikke gøres nemmere:
  • Vask dine fødder,
  • klip "sokkerne" op og sid med dem på i en time. Jeg tager gerne en sutsko eller en strømpe udenpå - så er jeg sikker på at de bliver hvor de skal. Der følger også tape med i pakkerne, så du kan sætte dem ordentligt fast.
  • Tag "sokkerne" af efter en time, vask fødderne og tør dem godt.
Efter 3-7 dage vil huden begynde, at falde af. Det lyder voldsomt - det er det ikke. Det begynder stille og roligt at falde af - ALTSÅ KUN DET DØDE HUD. Du skal ikke pille det af. Huden vil ryge af, af sig selv. Jeg plejer gerne at sove med sokker, så der ikke er hud i hele sengen. Efter 14 dages tid vil huden være helt blød, vital og smuk. Jeg er så glad for produktet - derfor sagde jeg også ja til denne kampagne.

Du kan lige nå det inden foråret kommer! Med koden HEMA20 kan du få 20% på alle Baby Foot's produkter. Koden gælder fra i dag til og med 14.maj. Brug koden her!

Sæt dig i sofaen, drik en god kop kaffe (tis lige af inden), se en film, læs en bog, sten på din telefon og slap helt af - mens dine fødder bliver klar til en forhåbentlig lang sommer! Efter de 14 dage kan du med fordel bruge denne creme dagligt. Den er virkelig god og blødgøre huden og holder dem lækre!

Annonce for Baby Foot