SURPRISE

Reklame for Goodiebox

Måske er det sådan en pige/kvinde ting. Det der goodiebox. Det sagde den søde mand, nede i kiosken i hvert fald, da jeg hentede min Goodiebox. "Der er over 50 der kommer hver måned, det må være sådan en pigeting. I mangler jo ikke sminke og shampoo", grinede han. Jeg grinede med - for han har da ret. Jeg har i hvert fald ikke hørt at konceptet også findes til mænd. Men mon ikke de ville elske det? Jeg gør. Det er så hyggeligt at modtage en æske, hvor jeg ikke ved, hvad der er i. Det er som at få en gave - som kun er til mig. Og jeg kan bruge det meste - og de ting, som jeg måske ikke kan bruge, eller som jeg har nok af, det giver jeg væk. Totalt win-win og en lille hverdags-treat, som jeg under mig selv.

Bestil din egen Goodiebox lige her!

Der er ikke én måned, som er ens. Den box jeg har, er maj boxen og for at give dig et indtryk af, hvad der kan være i sådan en goodiebox, vil jeg lige kort gå igennem produkterne: 
  • Niré (Kabuki brush, til en værdi af 109 kroner): Du kan bruge den til blush, bronzer eller pudder. Den har en god størrelse og er virkelig af lækker kvalitet. Jeg bruger nærmest aldrig penge på gode børster, og de er altså vigtige for en god makeup, som holder hele dagen. Jeg gider ikke, at ordne makeuppen flere gange dagligt, derfor er det vigtigt for mig, at det sidder som det skal, første gang jeg knalder det på.
  • Lavinde (eye makeup remover, til en værdi af 30 kroner). Jeg bruger kun oliebaseret makeup fjerner - ellers synes jeg, at der ryger for mange øjenvipper med i faldet. Og dem vil jeg gerne beholde. Jeg har testet den på den mest stædige mascara jeg har - og den virker uden alt for meget gnideri. Godkendt og læks!
  • Goodiebox tandbørste (til en værdi af 25 kroner). Nok den sødeste tandbørste, jeg længe har set. Lyserød. Jeg elsker den farve og nægter, at blive for gammel til dét. Der følger etui med, så du kan have den med i tasken. Smart på sommerens festivaller, rejser eller hvis du ser en sød type, hvor i ikke lige lader tandbørsterne stå hos hinanden endnu.
  • Goodiebox zip bag (til en værdi af 59 kroner). Igen: bare skide cute i lyserød, vandtæt (måske ikke lige i lynlåsen, men materialet er) og smart til festivaller, ferier, på stranden og til din makeup på farten.
  • Balance Me (med SPF 25, til en værdi af 299 kroner for 40ml). Jeg bruger altid, altid, altid SPF i skærmen - uanset årstid. Og Balance Me er et godt, solidt mærke, som fungerer skide godt under makeuppen. Uden at man sådan "solcreme-glinser", hvis du forstår hvad jeg mener. Det er vigtigt!
  • ModelCo (bronzer, til en værdi af 187 kroner). Muligvis chokerende: men jeg er jo ikke så ferm, til det der makeup. Jeg prøver. Men jeg kan nok også bedst lide, det naturlige look. Jeg er også gravid, så jeg holder mange makeup frie dage. Men bronzer/kinderødt bruger jeg oftest. Det giver lidt glød og liv. Og denne er virkelig god - og nem at påføre med børsten, som også følger med i denne box.
  • GOSH blush (til en værdi af 95 kroner). En blush, som er super nem at have med i tasken, da du kan smøre den ud med fingrene. Det er jeg kæmpe fan af! Farven er cute og jeg elsker produkterne fra GOSH. De holder bare og har så fine farver!
  • Beaver (shampoo, til en værdi af 156 kroner for 350ml). Denne shampoo indeholder arganolie. Og jeg elsker arganolie. Eller, mit hår gør. Jeg vasker hår nærmest hver dag(!), mit hår trænger til godt med fugt og pleje. Jeg elsker duften af shampooen - og den er perfekt at have med dig, hvis du skal i bad et andet sted, end hjemme hos dig selv. Der er lige nok til en tur på festival, hvor du endda også kan låne til dine veninder.
Samlet værdi er altså 629 kroner, men du betaler 169 kroner! Udover at være en god treat til dig selv - er det også en god barselsgave, værtindegave eller til din søde mor, som måske ikke bruger så mange penge på sig selv.

Reklame for Goodiebox