Kærlighed på nettet

Annonce for Dating.dk

"Hvor vi mødtes?... Altsååå, vi mødte hinanden på internettet, faktisk. Ja, hvor skulle man ellers møde dem? Man møder dem jo ikke nede i Netto. Faktisk havde jeg ikke sådan rigtigt en profil, jeg kedede mig bare. Jeg havde slet ikke lyst til at få en kæreste. Det var vist en veninde som sagde, at det kunne være meget sjovt. Jeg havde det ikke så længe..". Kender du dén udmeldning? Jeg har hørt den før - og måske også selv sagt det. Det er som om at det er lidt pinligt, det der med at finde en kæreste på nettet. Og hvorfor egentlig? Hvor for filan skulle du ellers møde dem? På din arbejdsplads måske, men jeg har aldrig mødt en igennem mine arbejdspladser. Måske i dit træningscenter (hvis du nu er sådan en, som træner), men det har jeg heller aldrig haft held med. Der hvor du handler, sådan lige over køledisken? Nej, vel? Det sker på film, jeg har ikke én eneste veninde, som har mødt sit livs udkårne (eller bare mødt en til et par måneders sjov og ballade) mens hun rodede efter frosne ærter. Så hvor møder man ham eller hende? På nettet. Jeg mødte Kristian online. Vi har ingen fælles venner - eller bare bekendte. Vi har ingen fælles interesser (udover hinanden og mad), så vi havde nok ikke stødt på hinanden, hvis det ikke var for internettet.

Dating.dk har lige nu et tilmeldingstilbud hvor du kan være på i 30 dage (og have god tid til at tjekke ud, om det er noget for dig) for 49 kroner - det koster normalvis 179 kroner. Du får ovenikøbet en +Plusprofil, hvor der er ekstra fordele!

Jeg har aldrig syntes at det var pinligt, at jeg mødte mænd på internettet. Det har de fleste singler givet sig i kast med, på den ene eller anden måde og med forskellige app's og platforme. Jeg tror jeg var mere pinlig over det, da jeg var yngre. Men jeg brugte virkelig internettet til, at finde en kæreste. Og jeg satte mig for, at det var dét, som var planen. Ikke at jeg bare skulle have en kæreste, for enhver pris, men jeg gik efter det. Jeg datede amok, og jeg kastede mig selv ud i det og jeg brugte meget tid på det. Han eller hende kommer ikke, og banker på døren. Måske hvis du er rigtig heldig - eller hvis du er med i en sød, semi-skæg komedie i Hollywood. Det sker sjældent i Danmark, trods mange søde postmænd. Jeg bliver ofte spurgt, hvad jeg skrev i min profiltekst - og den deler jeg gerne. For den virkede for mig. Jeg er nu gift med min internet-kæreste, jeg skal have et barn om 4 måneder og jeg er simpelthen så glad. Det var jeg også, i perioder, som single, men jeg har fået alt det som jeg gik og drømte om. Nemlig en mand. Jeg skrev således i min profiltekst:

Jeg leder ikke efter den perfekte mand, men efter den perfekte mand for mig. 

Om det var dét, som virkede - timingen i mit og Kristian's liv, eller bare simpelt held - det ved jeg ikke. Men jeg havde ikke mødt ham, hvis det ikke var for det internet. Jeg er så glad for, at jeg søgte med lys og lygte, efter en kæreste. Som nu også er min mand, og kommende far til mit barn. Jeg kan jo ikke love dig, at du finder en at gifte dig med - der er ingen garanti. Men som min kloge far plejer at sige: hvis du vil vinde, så må du også ud og gå efter bolden. Du kan ikke stå og forsvare dit mål hele tiden - så vinder du ikke. Han har ret. Hvis du gerne vil kaste dig ud i kærligheden, så er dating på nettet ikke et dumt sted, at starte.

“Når du er træt af at swipe, og er klar til en rigtig kæreste” - så kan det være at du skal prøve dating.dk. Det er en platform for folk, som er trætte af hurtige swipes og "ude?" beskeder, som du garanteret kender, hvis du har været single i bare 3 minutter. Uden det skal blive kedeligt, så er dating.dk nok mere for voksne. Ældre, i hvert fald. Og for dem, som er trætte af app's hvor man swiper derudaf, uden egentlig at tænke over, at der sidder et menneske bag swipet. 

Du kan prøve det for 49 kroner lige her!

Held og lykke. Jeg kan desværre ikke finde en kæreste for dig, men jeg kan fortælle dig (og love dig) at kærlighed findes. Også selvom dit hjerte er flænset, knust og trådt på. Igen. Jeg havde nærmest opgivet. Men jeg tænkte meget på, at han ikke kommer og banker på, tager mig med i hans bil og lover mig evig kærlighed. Der skal arbejdes for det. Og du skal ud i marken. Ellers scorer du aldrig!

Annonce for Dating.dk