Hvad skal jeg have i pusletasken

Annonce for Baby Dreamer 

Jeg er så heldig at have den største online mødregruppe - jeg er i hvert fald ikke bekendt med grupper, som er større end min. Jeg har over 70.000 følgere på instagram og mange flere her på bloggen - og hvis ikke alle er gravide, så har mange været det. Og hvis man ikke har betyder det jo ikke, at man ikke har gode råd og erfaringer. Og dem deler i hjertens gerne med mig - tak af hjertet for det! Det er meget, meget værdsat. Senest har jeg gjort brug af jer, i forhold til indholdet af pusletasken. For hvad fanden har man med? Jeg har sgu aldrig pakket en pusletaske. Jeg har holdt mange, for veninder og familie, men jeg har aldrig nærstuderet, hvad der var i den. Nu er det min tur - og vi skal pakke pusletasken snart. For den skal snart i brug. Pusletasken har jeg allerede. Den er nemlig fra Baby Dreamer, som også er afsender på dette indlæg. Det er nemlig (endnu) et samarbejde som giver menig for mig - og for mine platforme. Jeg har kunne vælge imellem enormt mange pusletasker, det skal ikke være en hemmelighed. Så snart at jeg afslørede at jeg var gravid, så væltede tilbuddene ind. Det er fair nok - og dejligt - for det er jo dét, som jeg lever af. Men jeg forelskede mig i Baby Dreamer. Det gjorde jeg af mange årsager:
  • den er nem at gøre ren og vaske med en klud, hvilket bliver mere end rart med den daglige ration af gylp, tis, mad og andre lækkerier,
  • der er skifteunderlag indbygget i tasken - så jeg ikke skal tænke på dét. Det er så smart! Og nemt at tage frem (også med én hånd, som jeg testede forleden, da mange af jer skrev at det ligesom var "den store test". Tingene skal kunne gøres med én hånd og det kan jeg med denne).
  • jeg synes jeg får et hurtigt og godt overblik over, hvad der er i tasken. Der er mange rum og i forskellige størrelser, så jeg kan holde styr på sagerne (lad mig i det mindste blive liiidt i troen...)
  • den fungerer både som skuldertaske men også som rygsæk. SMART!
  • mange af materialerne er lavet af genbrugelige materialer og kork.
  • den er unisex - så både Kristian og jeg kan gå rundt med den. Dét er så vigtigt at vi begge kan lide den - jeg kunne jo have valgt blomster og mønstre, men det havde jeg ikke lyst til. Vi blev begge glade for Baby Dream's look.
  • dansk design. Dét elsker jeg at støtte. Matilde, som står bag tasken, er en sej, selvstændig kvinde som er passioneret omkring disse tasker. Og det kan jeg godt lide at støtte.

Jeg har skaffet 20% til dig, som gerne vil erhverve dig en pusletaske fra Baby Dreamer - koden "helsematilde" giver 20% og du kan bruge koden lige her!

Men tilbage til jer - og hvordan i hjalp mig. For det gjorde i! Som i plejer! Jeg har nemlig været så heldig at få en liste over de ting, som er gode at have med i pusletasken. Tak for hjælpen! Det er så dejligt! Listen kommer nedenfor - tilføj eller kommenter endelig i kommentarfeltet - jeg er åben og kan KUN blive klogere. Jeg er jo helt ny i dette land: Mangler jeg noget? Du kan tjekke taskerne ud her og få 20% ved at bruge koden "helsematilde"!

Annonce for Baby Dreamer