Nutella version 2!

DSC_0069DSC_0071 Nutella. Jeg køber det aldrig, for jeg kan ikke styre det! Jeg kunne spise det med fingrene. Sommetider bukker jeg under for nutella-presset og bliver nødt til, at lave min egen version, som er sundere og som faktisk smager bedre! Virkelig! Se version 1 her. Sjusser mig som altid frem, men du skal bruge: mandelmælk, et lille nip stevia eller sukker, hasselnødder (bag dem i ovnen først, så er skallen til at gnubbe af i et viskestykke), proteinpulver (du kan sagtens lave det uden), kakao, chiafrø, nøddesmør. Kør hasselnødderne igennem en minihakker, og tilsæt resten af ingredienserne. Tilsæt eventuelt mere nøddemælk, så du opnår den rette konsistens. Opbevar det i tætsluttende beholder, i køleskabet. Det kan holde sig i 10 dage vil jeg tro, så længe holder den dog aldrig i mit køleskab. Spis din hjemmelavede Nutella/hasselnøddecreme på ristet brød, som dip til frugt, ovenpå din sojayoghurt, på granola, put lidt i en raw cake eller spis det med ske.. Husk at du kan finde mig på instagram her og følge mig på bloglovin' her ❤