5:2 diæten indtil videre

download (1)

Skønne Pernille, som du kan læse mere om her, tester i øjeblikket den hypede diæt 5:2 - hun har nu været i gang i 2 uger, hvordan er det gået:

Fastedagene er endnu ikke et problem, jeg spiser ingenting. Jeg drikker dog kaffe med mælk og te. Men spisedagene! De er en helt anden historie!
 
Jeg spiser og spiser og spiser. Mandag spiste jeg en hel Dagmar tærte. Den fra Føtex. Langt ude!
Fredag gik jeg også amok i hjemmebagte grovboller med æble og kanel, fik konsumeret 8 styks med smør..
 
Efter sådan en uge, havde jeg kun dårlige forventninger til mål og vejning. Resultatet viste, at jeg vejer 400 gram mere, end jeg gjorde for 2 uger siden. Jeg har 700 gram mindre fedt men er blevet 1 kg muskelmasse rigere. Derudover har jeg taget 600 gram på i rent væske. Hvis det kan se sådan ud, efter en ædeuge, så er jeg på rette vej. Jeg prøver derfor, at holde mig helt fra kagerne i denne uge. Og Føtex.
Næste måling er på lørdag!
 
Ugens forventede udfordring: Tirsdag fastede jeg og underviste i step om aftenen - på helt tom mave. Men det var slet ikke et problem. Tværtimod - jeg var mere "skarp" og havde lidt mere energi i kroppen, end jeg plejer. Mine elever synes nok, at jeg var lidt for kæk den aften.
 
Der er mange kosteksperter og eksperter generelt, som kritiserer diæten, men det fungerer rigtig godt for mig, indtil videre. Jeg er klar på de næste par uger, jeg giver den en skalle og har vægttabet som min største motivation!
 
Følg med i næste uge, hvor Pernille skriver om sin 3.uge som fastende stepinstuktør!
 
Jeg vil lige understrege, at hverken Pernille eller jeg er eksperter eller på nogen måde anbefaler denne diæt. Pernille kom og spurgte mig, om jeg havde lyst til, at skrive om hendes forsøg med 5:2 - og det ville jeg meget gerne. Jeg kan godt lide, at dele erfaringer og oplevelser med jer her på bloggen, i stil med, da jeg selv testede at faste, som du kan læse mere om her og her.
Instagram @helsematildedk