Chokolade brud

DSC_0090 DSC_0093 Chokolade og nødder er lig med chokoladebrud. Denne kombination er fantastisk! Mørk chokolade giver dig efter sigende faste nødder. Haha - get it? Faste nødder er én grund til at spise dette chokoladebrud - en anden kunne være at den smager sindssyg godt. Og det er svært at stoppe igen. Du skal bruge:
  • 1 plade mørk chokolade (jo mere kakao, jo mindre plads til sukker),
  • 1 stor håndfuld nødder,
  • 1 tsk. kokosolie.
Smelt chokoladen over vandbad, jeg brugte chokolade på 72%. Når chokoladen er smeltet, hældes den over nødderne. Jeg brugte nødder herfra. Rør det godt sammen og tilsæt kokosolien. Hæld massen i en form, jeg brugte en lille rugbrødsform, som var beklædt med film. Stil den i køleskabet i en times tid og bræk rustikke stykker af. Mit chokobrud havde kokosflager, pekannødder, mandler og pistacienødder. Du kan med fordel tilsætte rosiner, tranebær,morbær eller gojibær. DSC_0092 DSC_0094

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’