Start dagen med risengrød

DSC_0310 DSC_0311 DSC_0312 DSC_03131. december. Så kom den. Jeg er ikke udpræget julemenneske, men denne grød får mig en smule i stemning. Risengrød om morgenen. What's not to like? Arla bad mig teste nogle opskrifter hvor grød og yoghurt mødes, første test blev denne risengrød. Den skal spises kold, så den minder en smule om ris a la mande. Den er god for miljøet, for det er en form for restemad - har du lavet risengrød dagen før, så brug den morgenen efter. Den er sund, så du får god samvittighed hele vejen rundt. Du skal bruge:
  •  en portion risengrød,
  • 1 dl. Arla Cultura® guava mandarin,
  • lidt solsikkekerner,
  • lidt vaniljepulver,
  • appelsinskiver til at pynte + lidt kanel.
Rør risengrød sammen med yoghurt, læg lidt solsikkekerner imellem lagene, smag til med vanilje og pynt med frugt og kanel. Mmm! Du kan sagtens lave den til dessert, næste gang du får gæster! Jeg har ikke fået penge, gaver eller noget andet sponsoreret fra Arla - jeg har testet opskrifterne fordi de spurgte pænt :) Find mig på instagram @helsematildedk