Alpro // Yoghurt baseret på plantemælk

   alpro redigeret

Da jeg var barn var jeg mælke-allergiker - laktoseintolerant populært sagt. Det hed bare mælke-allergi da jeg var barn, men det var vist ikke fint nok  ;)

Jeg voksede dog lidt fra det, men har igennem det seneste år så vidt muligt undgået mælkeprodukter - jeg drikker ikke mælk mere, spiser ost i begrænsede mængder, undgår flødeskum (-skager..øv!) og andre madvarer der indeholder meget mælk. Jeg får så ondt i maven, min hud går amok, min hud tørrer ud. Jeg har eksperimenteret med det og den er sikker hver gang - jeg bliver skidtmas af mælk. Ret ærgeligt for jeg elsker et iskoldt glas mælk (eller O'boy!), men den går bare ikke mere.

Derfor er jeg glad for Alpro's produkter som er plantebaserede. Alpro laver milde og cremede soya yoghurter og lancerer snart en masse nye varianter - glæd jer!

Min favorit variant er klart den med lime - den er frisk og smager simpelthen så godt. Deres yoghurter er virkelig cremede og virker fantastiske som dessert - hvis du stiller en portion i fryseren i 30 minutters tid bliver det som is! Drys med chokolade og så har du en perfekt aftensnack! De sidste par morgner har jeg spist yoghurten med lime og drysset med chiafrø, hakkede mandler og cashewnødder og hakket chokolade ;) Hvad er DIN favorit topping? alpro3 alpro2

Indlægget er sponsoreret.