Når man (jeg!) vil det hele på den halve tid

keep-calm-and-fly-to-neverland-4

Så siger kroppen fra. Før eller siden. Jeg har igennem en længere periode døjet med svimmelhed, kvalme, udslæt og hovedpine - noget jeg ellers aldrig lider af. Og nej. Jeg er ikke gravid (jeg har tjekket!). Oven i har jeg også haft utrolig svært ved at falde i søvn, noget som jeg altid har kunne på virkelig kort tid. Jeg talte med min far om det som blev meget (far-)bekymret. Det irriterede mig ret meget, for jeg følte mig som et lille barn. Min far mener at det er tegn på stress og han er bekymret over mine sorte rander under øjnene. Og jeg må nok give ham ret. Det sidste år har der virkelig været drøn på. Jeg har fået og får så mange tilbud og muligheder igennem bloggen og jeg vil så gerne det hele. Samtidig med det har jeg et helt almindeligt arbejde som også skal passes, en lejlighed som også skal passes, veninder, familie, træning ikke mindst og 50 andre ting. For en måneds tid siden valgte min kæreste og jeg at gå fra hinanden og jeg har derfor været nede og bide i græsset. Og har pludselig ingen sofa, et spisebord, stole eller et skrivebord længere. Dét var prisen. Og så ingen kæreste længere - selvfølgelig. Det som irriterede mig mest ved min fars formanede ord var "du skal til at slappe lidt af skat, du laver noget hele tiden, hver eneste dag og det har du gjort længe". Rigtig forældre-agtigt, ikk'? Men. Han har jo ret og det er nok i virkeligheden dét som irriterer mig mest. Derfor har jeg:
  • Skåret ned på træningen, så jeg nu træner 5 og ikke 6 gange om ugen (ja det er stadig meget, men husk nu på at det er mit frirum og at jeg elsker det og gør det af lyst!).
  • Handlet ind på nemlig.com - bum. Det er virkelig nemt!
  • PRØVET at gå i seng allersenest 22.30 - uden at ligge med min telefon/bærbar/ipad og arbejde videre, tjekke facebook og instagram og hvad jeg nu ellers laver på de skide apparater.
  • Taget fodbad flere gange om ugen med levende lys og en god film/podcast. Jep. Lyder en anelse latterligt, men det virker sku' ret afslappende!
  • Skåret kraftigt ned på de ting som jeg ellers ville have sagt ja til i forbindelse med bloggen. Jeg tager til færre events og jeg øver mig på, ikke at blive stresset over, at der er en masse kommentarere, som jeg ikke har fået svaret på den dag de er blevet skrevet.
  • Skruet kraftigt op for kvalitetstid med mine veninder. Hold kæft hvor er veninder dog uvurderlige - især nu hvor jeg virkelig har brug for dem. Også klokken 2.30 om natten hvor jeg har haft mareridt om, at jeg ender alene med 32 katte.
  Hvordan kan du mærke at du er stresset? Og hvad gør du for at undgå det? Del meget gerne i kommentarfeltet! #namaste (ej det blev for meget, ikk'?)