Nu er det nu!

Mor knolden

Annonce Berthelsen Naturprodukter

Og jeg som aldrig forstod, hvorfor mødrene omkring fik page eller altid havde mor-knold. Nu forstår jeg. Alfred ynder at enten hive mig i håret eller smøre leverpostej/torskerogn/savl i det. Derfor er det oftest oppe. Selvom at jeg holder mest af at have det nede. Jeg føler mig mest feminin, når håret er nede. Jeg er endnu ikke begyndt at fælde, selvom jeg nu har været mor i over et år. Måske kommer det ikke, måske gør det senere. Måske har jeg afhjulpet det fordi jeg har taget vitaminer til mit hår. De indeholder kun naturlige ingredienser og smager af vingummi. Ret fedt at gnaske vingummier om morgenen. De findes også som kapsler, hvis du mere er til dét.

Berthelsen “Beauty Bear” er specielt designet med essentielle næringsstoffer. De indeholder både biotin, acerola (vitamin c), folsyre samt 11 andre næringsstoffer, som tilsammen plejer og vedligeholder håret. Så hvis du fælder meget eller lider af hårtab, så kan det være at disse kan hjælpe dig. Det vil pleje håret indefra, derfor vil det kun kunne ses på det nye hår – du skal derfor tage produktet i mindst et par måneder, før det kan ses.

De indeholder 100% naturlig farve og smag fra frugt, de er 100% vegansk og er samtidig 100% cruelty free. Hair Vitamins er med solbærsmag og de smager godt.

Gener har jo også noget, at skulle have sagt. Det er klart. Min morfar havde enormt tykt hår og alle kvinderne i min familie har et stort hår. Men alle mistede meget af deres hår, efter deres graviditeter. Det er altså ikke sket for mig (7-9-13), måske er det disse som gør forskellen – og “Silky Beauty” som jeg også tager og som du kan få 45% på lige nu med koden “Matilde45”.

Læs mere og find dem her!

Annonce Berthelsen Naturprodukter

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det nu!